Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Η Sue Bird, μια από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες στην ιστορία του αμερικανικού αθλητισμού και δη του WNBA, πήρε την απόφαση να «σπάσει» την απόσυρσή της και να επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν στην ομάδα της καρδιάς της, τους Seattle Storm!

H 41χρονη πλέον γκαρντ ήταν έτοιμη να βάλει τίτλους τέλους στην σπουδαία της καριέρα στα πέρατα των ΗΠΑ αλλά και της Ευρώπης -όπου αγωνίστηκε στα κενά του WNBA με τα χρώματα των Dynamo Moscow, Spartak Moscow και Ekaterinburg– αλλά το κοινό είχε αντίθετη άποψη ασκώντας έντονη πίεση να γυρίσει για ακόμα μια χρονιά στη λίγκα -κάτι που εν τέλει έγινε αποδεκτό από την ίδια το απόγευμα της Παρασκευής (7/1)!

Συνολικά, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα με τα χρώματα των Storm από το μακρινό 2002 και μετράει συνολικά 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ στα 549 παιχνίδια της στην κανονική διάρκειά του αλλά και ακόμα 54 σε συνθήκες Playoffs.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως εκτός των επιτευγμάτων της στη Γηραιά Ήπειρο έχει κατακτήσει 4 δαχτυλίδια, ενώ ακόμα αριθμεί 12 All Star Games, 8 All WNBA και πρωτιές σε λεπτά και τελικές πάσες από καταβολάς της λίγκας!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sue Bird (@sbird10)


 

 

Tags:
Sue Bird WNBA