Στο 1ο – 2ο ΓΕΛ Πτολεμαϊδας αντί για Κ.Γ. Αγ. Δημητρίου Κοζάνης, όπως αρχικά είχε οριστεί, αναμένεται να διεξάγονται στο εξής οι εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών -όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το πρωί της Πέμπτης (22/9).

Ταυτόχρονα, η ΕΟΚ υπογραμμίζει στην ίδια ανακοίνωση παράλληλα και την αλλαγή στην ώρα τέλεσης των εντός έδρας ματς του ΑΓΕ Πιερίας, επίσης συλλόγου της Α2 Γυναικών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Σας ενημερώνουμε ότι, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαϊδας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος όμιλος) αντί στο Κ.Γ. Αγ. Δημητρίου Κοζάνης, θα διεξάγονται στο 1ο – 2ο ΓΕΛ Πτολεμαϊδας (Κωνσταντινουπόλεως 3, Πτολεμαΐδας).

Επίσης, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΓΕ Πιερίας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος όμιλος) αντί ώρας 13.00, θα διεξάγονται ώρα 14.00, στο ΔΑΚ Κατερίνης, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα”.