Ο Αντώνης Μπουμπούς θα συνεχίσει στο τιμόνι της Δάφνης Αγίου Δημητρίου την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Παγώνης το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όπως ανακοίνωσε και την δημιουργία τμήματος U22.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φώτη Παγώνη:

«Για 9η , συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας συνεχίζει την προσπάθεια του στην Α1 γυναικών με τον προπονητή μας Αντώνη Μπουμπού,, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το γνωστό καλό μας πρόσωπο στην Α1 και να ενσωματώσουμε στο ρόστερ μας και αρκετά νέα κορίτσια . Πιστεύουμε ότι η δημιουργία του τμήματος U22, είναι ο συνδετικός κρίκος για την τροφοδοσία ετοίμων παικτριών στην πρώτη μας ομάδα.
Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε πολύ έντονο ενδιαφέρον από πολλούς και μεγάλους συλλόγους για την συμμετοχή στο U22 τουρνουά που θα διοργανώσουμε εφέτος,- σε περίπτωση που η ΕΟΚ , η ΕΣΚΑ η ΕΣΚΑΝΑ ,δεν προλάβουν να το υλοποιήσουν.Όποια και αν είναι η νέα διοίκηση της ΕΟΚ πιστεύουμε ότι το U22 πρωτάθλημα νέων γυναικών, είναι απόλυτης προτεραιότητας θέμα προς υλοποίηση και όχι το αν θα πρέπει να παίζουν 1 ή 2 ή 5 ξένες στην Α1 γυναικών.