Εντάξει, υπερβολή, ιεροσυλία, να ζητάμε από τον υιό Στόκτον να μάθει, στα σχεδόν 28 του πια, τα… κιλά μπάσκετ που γνώριζε ο πατέρας του, ο θρυλικός Τζον, των Μορμόνων των Γιούτα Τζαζ, ωστόσο, κάτι λίγα, από την τέχνη του πατρός να δείξει στον Απόλλωνα, ο Μάικλ, ενθουσιασμένοι θα μείνουν μια χαρά οι Πατρινοί. Και πού να εμφανιστεί σε κανένα παιχνίδι στην Περιβόλα, ή οπουδήποτε αλλού, προς τα εδώ, ο Στόκτον ο πρεσβύτερος. Η αλήθεια είναι πάντως, πως δεν είναι ο πρώτος και μοναδικός γιος του… διάσημου πατέρα του, που καταφθάνει στα μέρη μας.

Είχε προηγηθεί, θυμίζουμε, ενδεικτικά, ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ. Ναι, ο διάδοχος του μεγάλου Πατ, που έκανε θραύση, στο παρελθόν, στο ΝΒΑ, με τους Νιου Γιορκ Νικς. Ο υιός Γιούιν πέρασε μια βόλτα από Τρίκαλα και Κηφισιά, αλλά κατόπιν δεν έδειξε και τόσο ζεστός, ώστε να συνεχίσει στον χώρο. Κοινό σημείο όλων; Μα φυσικά το ότι Στόκτον και Γιούιν, εκτός από χρόνια αντίπαλοι, υπήρξαν και συμπαίκτες στην Ντριμ Τιμ των ΗΠΑ. Ναι, την τότε ομαδάρα του «σερ Τσαρλς» του «ερ Μάικ», του Μάτζικ, του Μπερντ, του «Ινδιάνου», του «Ναύαρχου» και των άλλων. Ο Στόκτον εξάλλου, προερχόμενος από καθαρά αθλητική οικογένεια, καθώς εκτός του μπάσκετ, υπήρχε ανασχόληση πολλών μελών και με το ράγκμπι, ήταν αδύνατο να ξεφύγει από την φύση… του πατέρα του!

Ο Στόκτον.. ο μεγάλος, πολλές φορές πετάχτηκε να δει τιον γιόκα του σε Γερμανία ή Ουκρανία, που μετανάστευσε, συνεχώς παρακολουθεί και το άλλο καμάρι του, τον Ντέιβιντ, όπου κι αν παίζει, πόσο δύσκολο θα είναι να εμφανιστεί και προς τα λημέρια μας; Ο Γιούν όμως, παρά το ότι ο υιός έλεγε και ξανάλεγε πως θα έρθει να τον δει ο πατέρας του, δεν κατάφερε να δώσει το παρών… και λίγη από την αίγλη και την λάμψη του σε κάποιο εν ελλάδι ματς. Εχει εξάλλου ενεργό ρόλο στο σταφ της Σάρλοτ. Και τα χαλιά ήταν στρωμένα τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στο Ζηρίνειο για Αμερικανοτζαμαϊκανό…

 

 

serrrrrr

uuuuuuuuu

Ο Μάικ Στόκτον, αριστερόχειρας κι όχι δεξιόχειρας, όπως ο πατέρας του

756978

ddddddd

Ο Τζον Στόκτον μετά της οικογενείας, ανά τα χρόνια

fffffffffffffffffffffffffffff

pppppppppppppppppppppppppppppppp

Kαι με τον έτερο γιο του, Ντέιβ, που για χάρη του βρέθηκε από Κροατία μέχρι Νέα Ζηλανδία

vvvvvvvvvvvv 

 

Tags:
Κόσμος