Καλεσμένος της εκπομπής “Jump Shoot” που προβάλλεται από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ήταν χθες το βράδυ ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ μίλησε για την περσινή σεζόν που βρήκε τον Πανιώνιο να τερματίζει στην τρίτη θέση, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και το μέλλον του.

“Είχαμε προβλήματα τραυματισμών όλη την σεζόν. Το προπονητικό τιμ είχε δώσει ρόλο σε όλους τους παίκτες. Στα πλέι-οφ αποδείξαμε ότι αξίζαμε την τρίτη θέση” δήλωσε λακωνικά ο Ξανθόπουλος αναφερόμενος στους “κυανέρυθρους” και συνέχισε σχολιάζοντας το μέλλον του στην πλατεία: “Περιμένω να δω τις εξελίξεις στον Πανιώνιο. Είναι ακόμη σχετικά νωρίς. Είμαι ευχαριστημένος από τον Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα. Ο Πανιώνιος είναι υγιές σωματείο. Ο Ηλίας Λιανός στήριξε την ομάδα”.

Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα; Τα λόγια του Ξανθόπουλου δεν αφήνουν περιθώρια… παρερμηνείας: “Είναι πολύ καλός προπονητής. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, που έχει φέρει, με Ολύμπια Λάρισας, Πανιώνιο και Μαρούσι. Αν ήμουνα στην θέση του και μου ερχόταν πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα έλεγα ναι. Πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Αν πάει στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να διαχειριστεί την μεγάλη πίεση, που υπάρχει από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από σχεδόν τέλεια χρονιά”.