Αλλο ένα μπασκετικό μεσημέρι περιμένει τους τηλεθεατές το Σάββατο (13:00-14:00 στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) , αφού η εκπομπή “JUMP SHOOT” με τον Τόλη Κοτζιά θα είναι πολύ πλούσια. Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στην εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εκτενή πλάνα από του τουρνουά του Ρεθύμνου Πέτρος Οικονομάκης” και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πατρών, και του Πανιωνίου με τον ΑΓΟΡ, όπως και απο τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Επίσης, μεγάλη συνέντευξη του προπονητή του Ολύμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα και δηλώσεις των Διαμαντίδη, Σπανούλη, Περπέρογλου, Σχορτσιανίτη για τη νέα σεζόν.

Ολη η δράση του Κυπέλλου Ελλάδος θα μεταφερθεί στις οθόνες σας. αφού θα προβληθούν πλάνα από τα ματς Φιλαθλητικός-Αρης, Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ, Νέα Κηφισιά-Αρκαδικός και δηλώσεις των Αντετοκούμπο, Αλεξανδρή, Σκαραφίγκα, Μαρκόπουλου, Μενουδάκου και Καστρίτη.

Επιπλέον, τι έγινε στην κλήρωση της Α1 όπου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκλεψαν την παράσταση, πλάνα από μεγάλα ευρωπαϊκά φιλικά και δύο εντυπωσιακά ρετρό βίντεο.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv