Το Pick n Roll έρχεται απόψε (21:00) στο OTE Sport3 με εντυπωσιακά θέματα από την Ελλάδα, τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και την εγχώρια και διεθνή… κινηματογραφική σκηνή!

Ο Ρήγας Δάρδαλης παρουσιάζει το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούμπο και αποκαλύπτει ποιο επιφανές στέλεχος ομάδας του ΝΒΑ, τον παρακολούθησε σε προπόνηση του Φιλαθλητικού.

Επίσης ο Πάμπλο Πριτζιόνι των Νικς μιλάει για τη συνύπαρξη του με τον Τζέισον Κιντ, αλλά και τον περσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Πόλη, ενώ ο Κόρει Μαγκέτι των Πίστονς αποθεώνει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μιλάει για το περσινό του “φλερτ” με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου κάνει κατάθεση ψυχής στον Κώστα Χαλβατσιώτη, ενώ ο Κυριάκος Κουρατσαβούρης έχει ετοιμάσει μια συνέντευξη έκπληξη από έναν φανατικό φίλο του Άρη. Ο γνωστός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης εξομολογείται πως ήθελε να γίνει… Γκάλης και θυμάται τα χρόνια της δόξας του “Αυτοκράτορα” στο Αλεξάνδρειο.

Στο ίδιο… μήκος κύματος ο Νεουρκέζος σκηνοθέτης Σπάικ Λι αναλύει ως άλλος προπονητής τους φετινούς Νικς και στον επίλογο απολαύστε τις 10 καλύτερες φάσεις του Κέβιν Ντουράντ.

Στο στούντιο σχολιάζει και μιλάει για το επόμενο βήμα της καριέρας του, ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες μπασκετμπολίστες ο Δήμος Ντικούδης.