Τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και στους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο τουρνουά δίνει η Νόβα, η οποία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα καλύψει τηλεοπτικά το τουρνουά Alexander Gomelsky Cup 2013.

“Οι κορυφαίες ομάδες «παίζουν» μπάσκετ στα κανάλια Novasports! Τα αθλητικά κανάλια της Nova  εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους το φημισμένο τουρνουά μπάσκετ Alexander Gomelsky Cup 2013 που θα διεξαχθεί στη Μόσχα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή του νταμπλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ, της Μακάμπι Τελ Αβιβ και της Λοκομοτίβ Κούμπαν και θα μεταδοθεί από το NovasportsHighlights.

Κάθε χρόνο, λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, τέσσερις από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες καλούνται στη Μόσχα σε ένα από τα σημαντικότερα φιλικά τουρνουά μπάσκετ, το οποίο φέρει το όνομα του σπουδαίου Ρώσου προπονητή Αλεξάντερ Γκομέλσκι και διοργανώνεται για 6η φορά στην ιστορία του .

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Σάββατο 28/9:

16:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λοκομοτίβ Κούμπαν σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου

19:00 Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη

Κυριακή 29/9:

16:00 Μικρός Τελικός σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

19:00 Μεγάλος Τελικός σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Οι αγώνες θα μεταδοθούν και σε livestreaming από την WebTV του www.Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για όλους τους φιλάθλους”.