Μπασκετικό υπερθέαμα και μία πολύ ενδοιαφέρουσα συνέντευξη του Βασίλη Φραγκιά θα λάβει όποιος παρακολουθήσει την αυριανή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13.00-14.00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ).

Η εντυπωσιακή χθεσινή εμφάνιση του Μάρκους Μπανκς κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ήταν ο λόγος για να υπάρξει, ένα μικρό αφιέρωμα στον παίκτη που άλλαξε προς το καλύτερο, την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, οι φίλοι της εκπομπής θα παρακολουθήσουν πλάνα από όλους τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και ιδιαίτερα από την μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Ξεχωριστό ενδοιαφέρον παρουσιάζει το πλούσιο ρεπορτάζ και τα πλάνα από τον φιλανθρωπικό αγώνα των βετεράνων, που έγινε στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Ο Μπίλι Βάρνερ, ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Μάριο Μπόνι έδειξαν ότι ακόμη και σε αυτήν την ηλικία που βρίσκονται, μπορούν να παίζουν πολύ καλά.

Την ευκαιρία να ”ταξιδέψουν” στον ”μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ, θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν την εκπομπή, με φουλ δράση και την παρουσίαση του νέου αστεριού των Η.Π.Α., Κόντι Ζέλερ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, θα υπάρξει ρετρό από τον τελικό του Ούλεμπ Καπ ανάμεσα στην Λιέτουβος Ρίτας και τον Μακεδονικό.

Από το πρόγραμμα της εκπομπής, δεν θα μπορούσε να λείπει η εγχώρια δράση με πλάνα από την 7η αγωνιστική της Α1 και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα της Α2 ανάμεσα στην Νέα Κηφισιά και τον Κόροιβο.