Για ακόμα ένα Σάββατο (13:00-14:00) η εκπομπή “Jump Shoot” αναμένεται να κρατήσει συντροφιά στους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας από τη συχνότητα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με τον Στέφαν Λάσμε να είναι το… κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής καθώς θα προβληθούν εκτενή στιγμιότυπα από την παρουσία του στο περσινό ισπανικό πρωτάθλημα με την Ομπραντόιρο, με την… τάπα του στον Έραζεμ Λόρμπεκ να ξεχωρίζει.

Παράλληλα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού (74-46), αλλά και δηλώσεις των Σκουτόπουλου, Γιάκοβιτς, Μοτσενίγου, Καυκή και Παραγυιού για το παιχνίδι, ενώ δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Ρωσία.

Η Νέα Κηφισιά συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Απόλλωνα Πατρών να είναι το τελευταίο θύμα της. Εκτενές ρεπορτάζ αλλά και εικόνες από την επική πρόταση.

Τέλος, θα προβληθεί αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου με δηλώσεις των Γκέκου, Καλαϊτζή, Γεωργαλή, Κουμπούρα και Καλαμπόκη, αλλά και πλάνα από το φιλικό με τον Πανελευσινιακό, ενώ δείτε πλάνα από τη προκριματική φάση της Ευρωλίγκας και τον αποκλεισμό της Ούνιξ Καζάν του Καϊμακόγλου και του Βουγιούκα.