Το σημερινό Jump Shoot (13:00-14:00) στο ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) θα έχει έντονο χρώμα… Ευρωλίγκας Γυναικών. Κι αυτό γιατί καλεσμένος του Τόλη Κοτζιά θα είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ένας προπονητής που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα τον ευρωπαϊκό χάρτη του γυναικείου μπάσκετ αφού έχει καθίσει στον πάγκο τόσο του Αθηναϊκού, όσο και των Φενέρμπαχτσε και Ταργκοβίστε.

Πέρα, όμως, από την επιτυχημένο Έλληνα προπονητή, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μάχες των δύο ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) στην Ευρωλίγκα, αλλά και όλη τη δράση από την τρίτη αγωνιστική του Top 16, όπως επίσης και στιγμιότυπα από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την πρεμιέρα του του Last-16 στο Γιούροκαπ.

Παράλληλα, δείτε εκτενή πλάνα από την 11η αγωνιστική πρωταθλήματος της Α1 και εικόνες από την άνετη επικράτηση του Φιλαθλητικού επί του Ερμή Λαγκαδά την περασμένη εβδομάδα που συνδυάστηκε με το εντυπωσιακό κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούμπο. Τί είπε ο ίδιος, αλλά και οι Χρήστος Σαλούστρος και Στέφανος Πέρκος.

Τέλος, θα παρουσιαστεί θέμα για την Εθνική μας ομάδα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως επίσης και δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη για την ενδεχόμενη είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of fame του ΝΒΑ. Και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, δεν θα λείψουν εντυπωσιακές φάσεις και καρφώματα από τον “μαγικό κόσμο”.