Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό ήταν ένα γεγονός που έκανε χαρούμενους όλους τους απανταχού μπασκετικούς, όπως δήλωσε ο Νίκος Μπουντούρης. Ο βετεράνος παίκτης έκανε… ποδαρικό για τη νέα αγωνιστική χρονιά στον Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή “Jump Shoot” μιλώντας τόσο για την σοβαρότητα που επέδειξε ο Ολυμπιακός φέτος το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι, όσο και για την προσπάθεια που καταβάλει ο Παναθηναϊκός να περάσει αναίμακτα στην επόμενη μέρα.

Όλοι οι μπασκετικοί χάρηκαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Γιατί έγινε από μία ομάδα, που προσπάθησε με ό, τι δυνάμεις είχε και έγινε από νέα παιδιά. Ο Ολυμπιακός έδωσε μία ελπίδα για το μέλλον”, δήλωσε αρχικά ο Μπουντούρης για να συνεχίσει:

“Θα είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν θα είναι σαν πέρυσι, αλλά θα είναι σοβαρός. Περπέρογλου και Μαυροειδής είναι καλά παιδιά, δουλευταράδες και θα βοηθήσουν”, και κατέληξε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και τον Αργύρη Πεδουλάκη: “Τον Πεδουλάκη τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο. Είναι άντρας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια κατάσταση. Έκανε ένα κύκλο, αλλά πλέον έρχονται καινούρια πράγματα”.