Σάββατο μεσημέρι χωρίς “Jump Shoot” γίνεται; Δε γίνεται! Η μπασκετική εκπομπή του Τόλη Κοτζιά θα μας κρατήσει ακόμα μία βδομάδα συντροφιά από τη συχνότητα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (13:00-14:00). Κεντρικό θέμα θα είναι, όπως αναμένεται, οι κόντρες του Κυπέλλου Ελλάδος με εκτενή στιγμιότυπα από τα παιχνίδια, αλλά και δηλώσεις των Μπαρτζώκα, Παπαθεοδώρου, Μάντζαρη, Μενουδάκου, Πεδουλάκη, Σκουρτόπουλου, Τσαρτσαρή και Γιάνκοβιτς.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στο… θαύμα της Νέας Κηφισιάς. Παρακολουθήστε πλάνα από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και το πάρτι, που ακολούθησε.

Η… αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας είναι γεγονός. Δείτε το ξέσπασμα του Σπανούλη στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ, αλλά και τι είπαν Αλεξανδρής και Καλαϊτζής για την αναβολή.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Στεφάν Λάσμε. Το νέο αστέρι του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. Ο Πανιώνιος παρουσίασε το νέο του πρόσωπο. Παρακολουθήστε δηλώσεις από Λιανό, Σκουρτόπουλο, Πέιν, Μπατή, Αθηναίου.

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ανάλυση της Ρεάλ Μαδρίτης, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, αλλά και πλάνα από τη μάχη της Φενέρ με τους Σέλτικς.
Και φυσικά, εκπληκτικά ρετρό από την Α1 και το ΝΒΑ.