Μην χάσετε τις εκπομπές 24 Seconds της Πέμπτης και της Παρασκευής Αρτ (τηλεάστυ) με τον δημοσιογράφο Μάκη Δρόσο, με ένα διήμερο, μόνο για μπάσκετ, με πολύ μπάσκετ, έτσι όπως πρέπει να λέγεται και δεν το ακούτε αλλού. Την Πέμπτη με καλεσμένους, τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και τον Σωτήρη Γεωργίου, με πολύ Α1, τι έγινε την αγωνιστική που μας πέρασε, το ντέρμπι δικεφάλων, που το πάει η ΑΕΚ με τις κινήσεις που κάνει, μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα, ποιοι μπήκαν σε περιπέτειες, όλες οι ομάδες στο μικροσκόπιο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και την Καντού στο Γιούροκαπ, με 78-77 την Τετάρτη στην Πυλαία, θα αντέξει και πόσο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου; Όλες οι απόψεις. Επίσης, Α2, μετά από ένα μήνα ξεκίνησε και πάλι, τι έγινε στα παιχνίδια και φυσικά ένας προπονητής στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο Γιαννης Δαμάλης του Ηρακλή που παίζει με το Παγκράτι το Σάββατο, ο νεαρότερος προπονητής στην ιστορία της Α2 και στον πάγκο μιας ιστορικής ομάδας. Και φυσικά πρώτες εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού της Παρασκευής, τα τρία μας της ημέρας και πως είναι η κατάσταση στους δύο ομίλους.

Την Παρασκευή θα πάρουν την σκυτάλη, οι Θανάσης Ασπρούλιας και Γιώργος Φωτεινόπουλος για τα pre game των παιχνιδιών. Μην τις χάσετε συντονιστείτε….

Επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο Sport24 radio 103,3 υπάρχει ενδελεχής ανάλυση της Ευρωλίγκα και της πορείας των Ελληνικών ομάδων, κάτι που μπορείτε να ακούτε και στις βραδινές καθημερινές εκπομπές του Σωτήρη Γεωργίου (02:00 – 05:00).