Στις απαρχές του 2000, το ΝΒΑ ήταν παγκοσμίως για ακόμα μια φορά το απόλυτο μπασκετικό γεγονός του κόσμου. Ωστόσο, πολύ κοντά του και ενίοτε λίγο πιο μπροστά βρισκόταν μια λίγκα διαφορετική από τις άλλες που έπαιζε το μπάσκετ με το δικό της στυλ -η AND1, ένα πρωτάθλημα streetball που προσέφερε θέαμα και τρομερά handles στις ΗΠΑ σε δημόσια μάλιστα θέα πολλάκις.

Από ένα σημείο και μετά όμως, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, η ακροαματικότητα έπεσε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα ο εν λόγω ντόρος να μη διαρκέσει αρκετά…

Φως λοιπόν, στην εν λόγω λίγκα και τις αυξομειώσεις της στην ακροαματικότητα η σειρά ντοκιμαντέρ UNTOLD του Netflix, το οποίο έχει ασχοληθεί με πολλές ακόμα αντίστοιχες ιστορίες κατά το παρελθόν, όπως το περίφημο Malice in the Palace.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται εδώ και μερικές στον αέρα της γνωστής streaming πλατφόρμας και έχει προκαλέσει ήδη το δικό του ντόρο στην αγορά των ΗΠΑ, με την αισθητική, την κουλτούρα και τα βιώματα του φινάλε των ’90ς και των απαρχών των ’00ς να επανέρχεται στο σήμερα δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον για τους παλαιότερους.