“Τα θετικά αποτελέσματα της FOX χτίζονται με γερές δόσεις ομαδικότητας, δημιουργικότητας και προσήλωσης στους στόχους μας. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου, σε μια εποχή δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις”.

Με αυτά τα λόγια η Εμπορική Διευθύντρια της Fox International Channels Greece, κ. Νάντια Δεμίρη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους της στην παρουσίαση προγράμματος για το 2013!

Προσωπικότητες του αθλητικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το “παρών” στη λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο αρχιτεκτονικό χώρο, το Sotovikis Workshop, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων ανέλαβε, η host της βραδιάς, Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe, κ. Adam Theiler:

Η πορεία των καναλιών της FOX στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι απολύτως θετικά! Συνεχίζουμε την επένδυση στην ελληνική αγορά σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές” είπε μεταξύ άλλων.

Οι προσκεκλημένοι πήραν μια γεύση από το πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic Channel για το 2013.  Η νέα χρονιά περιλαμβάνει αποκλειστικές παγκόσμιες πρεμιέρες, όπως το JO με το Jean Reno στις 27 Φεβρουαρίου στο FOX, νέα επεισόδια βραβευμένων σειρών όπως Grey’s Anatomy, Homeland, Glee, The Walking Dead και Modern Family μεταξύ άλλων, αλλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα με τη σφραγίδα ποιότητας του National Geographic Channel σε ποικίλα θέματα, όπως η δεκαετία των 80s, το λιώσιμο των πάγων στο βραβευμένο και υποψήφιο για Oscar Chasing Ice και την ιστορία του αμερικανού ηγέτη στο Killing Lincoln, από το Ridley Scott σε αφήγηση Tom Hanks.

Η ενημέρωση των προσκεκλημένων για την παρουσίαση του προγράμματος περιελάμβανε την προβολή video του ομίλου, καθώς και video με τις καλύτερες σειρές των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic για τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει.

Πιστοί fans και φίλοι της FOX International Channels, στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο, προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Γιαννούλης, Τζορτζ Παπαδάκος, Τζέλυ Σκαρλάτου, Βασίλης Ευθυμίου) και Ολυμπιονίκες (Μιρέλλα Μανιάνι, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Σπύρος Λεμπέσης), γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και εκφραστές της μόδας, καθώς και εκπρόσωποι του ελληνικού και ξένου Τύπου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου για την παρουσίαση του προγράμματος για το 2013.

Τη βραδιά ζέστανε ακόμα περισσότερο με τον πιο μελωδικό τρόπο, η ανερχόμενη καλλιτέχνης Θωμαή Απέργη (παλιά μπασκετμπολίστρια), με τη ζωντανή ερμηνεία της!

Οι προσκεκλημένοι της FOX International Channels Greece ευχήθηκαν συνεχή ανοδική πορεία στον Όμιλο και δήλωσαν, ότι θα παραμείνουν πιστοί στο επιτυχημένο πρόγραμμα των καναλιών του και το 2013.