Σε μια βραδιά… διαφορετική από τις υπόλοιπες, πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία των καναλιών Novasports με τον ΕΣΑΚΕ (μπάσκετ), τη Superleague (ποδόσφαιρο) και την ΕΣΑΠ (βόλεϊ). Με αφορμή τη μετακίνηση της Basket League ΟΠΑΠ στο συνδρομητικό, αλλά και την παραμονή της Volleyleague και της Super League, για πρώτη φορά τα τρία μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τα κανάλια Novasports.

Το νέο σλόγκαν είναι… “Novasports: Όλα για την ομάδα σου” και μετά την παρουσίας της καμπάνιας, η οποία έχει πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, τον λόγο πήραν οι καθ ύλην αρμόδιοι, που μίλησαν για τη νέα προσπάθεια που κάνει η Novasports μαζί με τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας.

“Παρέα με τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα”

Αρχικά, το λόγο πήρε η Κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, η οποία έκανε λόγο για τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τη νέα σεζόν παρέα με τα τρία κορυφαία αθλήματα της χώρας. Συνολικά 22 πόλεις θα φιλοξενήσουν τις 44 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Super League, Basket League, Volleyleague, με κοινό παρονομαστή τα κανάλια Novasports”, δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εκπομπές που θα πλαισιώνουν τη νέα σεζόν το καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων η νέα μαραθώνια ζώνη της Κυριακής με τίτλο “Παίζουμε Ελλάδα“, για την δυναμικότητα της δημοσιογραφικής ομάδας, καθώς και για τη νέα υπηρεσία Nova GO που θα δίνει τη δυνατότητα να “είσαι με την ομάδα σου παντού”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Σταθερό και σίγουρο λιμάνι”

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε το “νέο μέλος” της οικογένειας των καναλιών Novasports, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος αναφερόμενος στην συμφωνία με τα κανάλια Novasports επισήμανε: “Με τη συμφωνία με την τηλεόραση της Nova, το μπάσκετ βρήκε ένα σταθερό και σίγουρο λιμάνι για να προφυλαχθεί αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το όραμα των ανθρώπων της πρώτης ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης αποτελούν εγγύηση επιτυχίας αναφορικά με τη συνεργασία μας”.

“Ο κατάλληλος συνεργάτης”

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος, τόνισε μεταξύ άλλων: “Η ΕΣΑΠ και η Nova συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μια τριετία και αυτό είναι η φυσιολογική εξέλιξη μιας σχέσης στην οποία μόνον θετικά στοιχεία μπορούμε να βρούμε. Το Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη να “μπει” στα σπίτια των Ελλήνων, ακόμη πιο ποιοτικά και να δείξει ότι αξίζει να είναι μια από τις επιλογές της πλειοψηφίας των φίλων του αθλητισμού στην χώρα μας. Μπράβο στην Nova που σε αυτές τις στιγμές “επενδύει” στην Ελλάδα και στο πιο υγιές κομμάτι αυτής που είναι ο αθλητισμός και η συνεργασία με τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας το αποδεικνύει αυτό”.

“Ασφαλές οικονομικό περιβάλλον”

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Super League, κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “H επέκταση της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους αποτελεί μια σημαντική συμφωνία μεταξύ της Super League και της Nova, καθώς μάς δημιουργεί ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον δίνοντάς μας ταυτόχρονα τη δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού.

Ο αποκλειστικός τηλεοπτικός μεταδότης των αγώνων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας, ως στρατηγικός εταίρος της διοργανώτριας αρχής, στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες αναβάθμισης του ποδοσφαίρου και από κοινού ευελπιστούμε ότι σταδιακά όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, μέσα από κοινές προσπάθειες, θα βλέπουν καλύτερο θέαμα και θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες και στα γήπεδα αλλά και τηλεοπτικά”.

“Χτίζουμε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης”

Τέλος, το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει Ελλάδα και σε ότι παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα φίλαθλο. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη νέα αγορά 3Play λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Η αγορά 3Play είναι μία αγορά που εμείς δημιουργήσαμε και παρουσιάζει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης καθώς διαρκώς μεγαλώνει. Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ποιοτικής οικιακής ψυχαγωγίας και αξιόπιστης επικοινωνίας σε προσιτή τιμή”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα κανάλια Novasports και τους ανθρώπους που τα πλαισιώνουν με την εμπειρία και τεχνογνωσία κοντά 20 χρόνων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο είναι που κάνουν τα κανάλια Novasports να είναι τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας”.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε με νόημα: “Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουμε επενδύσει στον ελληνικό αθλητισμό πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Χτίζουμε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης και αυτό αποδεικνύεται και από την επέκταση της συμφωνίας μας με τη Super League και τη Volleyleague. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και με τη Basket League που από φέτος καλωσορίζουμε στα κανάλια Novasports“!