Το “Pick n Roll” θα γίνει απόψε το βράδυ στις οθόνες της τηλεόρασης. Όχι δεν έχει αγώνα, αλλά έχει εκπομπή στο OTE Sport 3 με πλούσια… μπασκετικά δώρα και καλεσμένο τον Άγγελο Κορωνιό! Το οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στη χώρα των Βάσκων ολοκληρώνεται στο Μπιλμπάο, όπου ο Φώτης Κατσικάρης αποθεώνεται από τον πρόεδρο Γκόρκα Αρίνα και από τους φίλους της ομάδας του, οι οποίοι έχουν φτιάξει ειδική αίθουσα προς τιμήν του σε ένα από τα κλασικά στέκια της πόλης! Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός μιλάει μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ρωσίας.

Επίσης το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Τζέισον Καπόνο αποκαλύπτεται στον Κώστα Κατέβα, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα θυμάται τις μέρες του στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Κώστας Χαλβατσιώτης “ανακρίνει” τον ρέκορντμαν των ελληνικών πάγκων Σούλη Μαρκόπουλο.

Δείτε επίσης το εντυπωσιακό αφιέρωμα μόνο με καρφώματα (!) που ετοίμασε ο Άρης Μπάρκας για την πιο “καυτή” ομάδα του ΝΒΑ, τους Λος Άντζελες Κλίπερς, όπως επίσης και την προαναγγελία της Χριστουγεννιάτικης μονομαχίας των πρωταθλητών Μαϊάμι Χιτ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Και στον επίλογο απολαύστε τα Κάλαντα των αστέρων του ΝΒΑ!