Το αποψινό “Pick N Roll” (21:00) παρουσιάζει τον πρωτοετή άσο του Τέξας Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Αργύρη και φυσικά τον δρόμο που χάραξε ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των “longhorns” Κέβιν Ντουράντ. Ο 19χρονος Έλληνας μιλάει για τη γνωριμία του με τον σούπερ-σταρ των Θάντερ, για την απόφαση του να προτιμήσει το Τέξας αντί του Κάνσας και φυσικά για την επιρροή που είχε από τον πατέρα του.

Επίσης οι Τσάντλερ Πάρσονς των Ρόκετς και Γιοακίμ Νοά των Μπουλς μιλούν για τους… οικογενειακούς δεσμούς που έχουν με τον Νικ Καλάθη.

Επίσης, στην εκπομπή θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στους πρωταθλητές Μαϊάμι Χιτ που έφθασαν τις 15 συνεχείς νίκες και την πρόσκληση – πρόκληση του 1 εκατομμυρίου δολαρίων του Μάτζικ Τζόνσον στον Λε Μπρον Τζέιμς, αλλά κι ένα βίντεο με τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις των αστέρων του ΝΒΑ την προηγούμενη εβδομάδα, με τους 54 πόντους του Στίβεν Κάρι να ξεχωρίζουν.

Φυσικά η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον τεράστιο Γιώργο Κολοκυθά, για τον οποίο υπάρχει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα επιτεύγματα της εκπληκτικής καριέρας του.