Λάβρος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή “The Dan Patrick Show” ο Ντένις Ρόντμαν όταν του ζητήθηκε να κάνει μία σύγκριση ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο πρώην “Ταύρος” τόνισε πως “δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης“, και συνέχισε αναφερόμενος στο τι θα μπορούσε να κάνει ο “Βασιλιάς“, αν αγωνιζόταν στο παρελθόν:

“Αν ο ΛεΜπρον έπαιζε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τότε θα ήταν απλά ένας… μέσος παίκτης. Ο Μάικλ (Τζόρνταν) έκανε ό,τι έκανε επειδή είχε το χάρισμα. Ο ΛεΜπρον θέλει περισσότερο να εντυπωσιάσει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μην παρεξηγηθώ, είναι εξαιρετικός, θα του το προσμετρήσω αυτό. Αλλά για μένα, ο Σκότι (Πίπεν) και ο Μάικλ (Τζόρνταν) είναι ίσως οι καλύτεροι που έχουν δει τα μάτια μου”, δήλωσε αρχικά ο εκκεντρικός βετεράνος παίκτης, για να καταλήξει:

Ο ΛεΜπρον ήρθε στο ΝΒΑ την καταλληλότερη στιγμή. Όταν έπαιζε ο Μάικλ, μπορούσες να χτυπήσεις τον άλλον, να τον ρίξεις κάτω, να βαρέσεις μία ελεύθερη βολή και μετά να ξανασηκωθείς. Και ο ΛεΜπρον δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτό που κάνει όλη μέρα είναι να διαμαρτύρεται για τα φάουλ. Το μόνο που κάνει είναι να διαμαρτύρεται“.

Όπως φαίνεται, ο Ντένις Ρόντμαν εξακολουθεί να έχει σαν… Θεό τον “Air“, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση ουκ ολίγων δαχτυλιδιών με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς.