Το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ που παραλάβει στην πρεμιέρα της σεζόν, στις 27 Οκτωβρίου, μάλλον θα είναι το μόνο κόσμημα που θα φορέσει αυτό το διάστημα ο Κλέι Τόμπσον. Πολύ απλά διότι η -πρώην πια- κοπέλα του τον… «στόλισε» στο διαδίκτυο. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήρθε σε δύσκολη θέση, αφού η Χάνα Στόκινγκ τον έκανε δημοσίως ρεζίλι, αποκαλύπτοντας μέσω Instagram ότι τον έπιασε «επ’ αυτοφόρω» με άλλη γυναίκα!!! Η σκοτσέζικης καταγωγής Στόκινγκ, μοντέλο στο επάγγελμα, αποφάσισε να χωρίσει τον Τόμπσον καθώς τον κατηγορεί ότι την απάτησε και προφανώς οι προσπάθειες του Αμερικανού για επανασύνδεση απέτυχαν, αφού εκείνη δημοσιοποίησε την απιστία του…

Η Στόκινγκ ανέφερε στο γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης ότι «όταν πιάνεις ξαφνικά στα πράσα τον σύντροφό σου, γυμνό με μία ”γκρούπι” στο κρεβάτι…», συνοδεύοντας το σχόλιο με μία φωτογραφία του Τόμπσον με ανοικτό το στόμα! Αν και οι δυο τους έδειχναν αχώριστοι το τελευταίο διάστημα, η Χάνα εκνευρίστηκε και μετά τις φερόμενες προσπάθειες επαφής από τον παίκτη, έγραψε στο Instagram ότι «μάλλον ήθελε να ανεβάσει τα ”στατιστικά” του με την ανάρτησή μου». Και δείχνει να μην έχει καμία επιθυμία να ακούσει τις δικαιολογίες τους, συμπληρώνοντας πως «τον προειδοποίησα ότι αν δεν σταματήσει να με παρενοχλεί, θα τον κάνω ρεζίλι!».

Ο Τόμπσον δεν έχει σχολιάσει επισήμως το θέμα, ενώ η πρώην σύντροφός του θεωρεί πως αποκάλυψε πολλά από το θέμα και δεν έχει να πει κάτι άλλο. Η Στόκινγκ έγινε διάσημη πριν από τον δεσμό της με τον γκαρντ των Ουόριορς, καθώς εθεάθη σε πολλά ραντεβού με τον –δραστήριο εκτός παρκέΚάιρι Ίρβινγκ των Καβς. Η ίδια, πάντως, λίγο πριν τους πρόσφατους Τελικούς Γκόλντεν Στέιτ-Κλίβελαντ, στους οποίους αναμετρήθηκαν οι Τόμπσον και Ίρβινγκ, θέλησε να διαψεύσει κάθε ερωτική σχέση με τον δεύτερο, αναφέροντας ότι «το γεγονός ότι ξέρεις κάποιον τόσο καλά και τον συναντάς, δεν σημαίνει πως βγαίνετε ραντεβού».

Η Στόκινγκ, πάντως, κέρδισε και θετική δημοσιότητα τον περασμένο Αύγουστο. Όταν χρησιμοποίησε τους 1,3εκατ. «ακολούθους» του στο Instagram, για να συγκεντρώσει χρήματα για την Σκάιλερ από την Καλιφόρνια, φίλη της από το κολέγιο, η οποία έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του εντέρου, μόλις λίγες μέρες μετά το ατύχημα του πατέρα της, ο οποίος έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη… Η ενίσχυση στην οικογένεια Μουν μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας Go Fund Me, στην οποία ζητά στήριξη και για τον 14 μηνών γιο του ο άλλοτε φόργουορντ των Αμαρουσίου, Πανιωνίου, Λιβόν Κένταλ.