Η Μύκονος αποτελεί έναν πάντοτε ελκυστικό προορισμό κι έναν από τους δημοφιλέστερους όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά παγκοσμίως. Πολλοί διάσημοι αθλητές, άλλωστε, επιλέγουν το «Νησί των Ανέμων» για τις διακοπές τους, ενίοτε και για να βιώσουν μερικές μέρες… διαφορετικές από αυτές που τους υπαγορεύει η δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκες, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο. Δεν πάνε πολλές ώρες από τη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ισπανίας και ο «αστέρας» της Ρεάλ Μαδρίτης «δραπέτευσε» άμεσα με κατεύθυνση την Ελλάδα, όπου επέλεξε να περάσει τον καιρό των διακοπών του. Οι επόμενες υποχρεώσεις του, άλλωστε, ξεκινούν τον Ιούλιο, όταν και η Εθνική Ισπανίας θα συγκεντρωθεί και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον «Σέρχι» να είναι στη λίστα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

sergio-rodriguez-mykonos

Αίσθηση είχε προκαλέσει στο νησί, πάντως, η παρουσία του Πολ Τζορτζ προ δύο εβδομάδων. Ο ηγέτης των Ιντιάνα Πέισερς, που μάλλον θα αγωνιστεί επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, βρήκε την ευκαιρία να δείξει πως το στυλ του είναι… ιδιαίτερο, αφού δε δίστασε να κυκλοφορήσει στις παραλίες της Μυκόνου με σαγιονάρες και κάλτσες, ενώ ξεχώρισε παράλληλα για τις κόντρες του με γουρούνες, στους δρόμους της.

Ο ίδιος βέβαια, δεν πέρασε και… άσχημα, μιας και εκτός των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του, δεν μπορούσε να ξεχάσει το Super Paradise και τα διάσημα πάρτι του. Και ο Τζορτζ μπήκε με τη σειρά του στον «χορό»

Πηγή βίντεο: Mykonos Live TV