«Η ζωή είναι περίεργη, καθώς τη ζεις μονάχα μια φορά και την πληρώνεις δέκα», έχει πει ο Τσαρλς Μπουκόφσκι. Καλύτερος αντιπρόσωπος αυτής της ατάκας, δε θα μπορούσε παρά να είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος είναι ήδη ένας από τους μπασκετμπολίστες, που έχουν αφήσει για πάντα το «στίγμα» τους στο άθλημα, με αποκορύφωμα την «γκάφα» της δημοσίευσης του πέους του στο Snapchat και την προσπάθεια να απολογηθεί, αφού πρώτα επιχείρησε αποτυχημένα να πείσει τους θαυμαστές του, ότι επρόκειτο για «χακάρισμα».

Πιστεύετε, ότι έχει λήξει η συγκεκριμένη ιστορία; Ασφαλώς και όχι! Το επεισόδιο αυτό, έγινε αφορμή, προκειμένου να του γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε ταινία πορνό. Ο Στίβεν Χιρς, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής «ροζ» ταινιών Vivid Entertainment, βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε, προκειμένου έστω και με την πρόταση να προκαλέσει αίσθηση, δίνοντας την απόλυτη ελευθερία στον φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, να επιλέξει τις λεπτομέρειες της ταινίας.

Στην επιστολή που του έστειλε, αναφέρει τα εξής: «Πιστεύω ότι είσαι ο ιδανικός πρωταγωνιστής για το σενάριο μου. Σου προσφέρω 100.000 δολάρια κι έχεις δικαίωμα να επιλέξεις τις ηθοποιούς και το μέρος της παραγωγής. Θα είναι μία ιστορική ταινία».

Με όσα «καμώματα» έχουν προηγηθεί από τον Γκριν, στον τελευταίο του ισχυρισμό δεν έχει και άδικο…