Ο Ιρλανδός συγγραφέας, Όσκαρ Ουάιλντ, διαπίστωσε κάποτε ότι «οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να τις αγαπούν. Και όχι για να τις καταλαβαίνουν…». Η Γκλόρια Γκόβαν θέλει σαφώς το πρώτο, όμως το μάλλον το αναζητά για δεύτερη φορά στο ΝΒΑ και έκανε τον πρώην σύντροφό της και τον φερόμενο «διάδοχό» του να αποδείξουν ότι συχνά δεν καταλαβαίνει κανείς τους άνδρες. Η εφημερίδα «New York Post» αποκάλυψε την Πέμπτη (8/10) ότι ο φόργουορντ του Μέμφις, Ματ Μπαρνς, επιτέθηκε το περασμένο Σάββατο στον άλλοτε συμπαίκτη του (την διετία 2010-12) στους Λέικερς και νυν προπονητή της Νέας Υόρκης, Ντέρεκ Φίσερ, όταν ανακάλυψε ότι ο τελευταίος συναντά την 29χρονη τηλεπαρουσιάστρια και πρωταγωνίστρια του reality-show «L.A. Basketball Wives», Γκλόρια Γκόβαν, με την οποία ο παίκτης των Γκρίζλις βρίσκεται από τον Γενάρη σε διάσταση!

Το ΝΒΑ έχει αρχίσει ήδη έρευνα για το θέμα, αλλά εκπρόσωπός της Λίγκας ανέφερε ότι «είναι πρόωρο να σχολιάσουμε κάτι και χωρίς πλήρη στοιχεία». Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο 35χρονος (ύψους 2,01μ.) Μπαρνς έμαθε από τους 6χρονους δίδυμους γιους του, Κάρτερ και Αϊζάια, πως ο Φίσερ είναι στο σπίτι τους με την μητέρα τους και άλλο 10 άτομα, για μπάρμπεκιου. Ο άλλοτε παίκτης των Ουόριορς, Μάτζικ, Λέικερς, Κλίπερς παράτησε την προετοιμασία των Γκρίζλις, οδήγησε 150χλμ. ως την Καλιφόρνια και πιάστηκε στα χέρια με τον κόουτς των Νικς! Ο Μπαρνς, που τον Αύγουστο αποκάλυψε πως βγαίνει με την τραγουδίστρια Ριάνα, όμως εκείνη τον διέψευσε αμέσως, έστειλε μήνυμα σε φίλο του, γράφοντας πως «και τον πλάκωσα στο ξύλο τον Ντέρεκ και έφτυσα και την Γκλόρια στο πρόσωπο!».

Από το περιβάλλον του 41χρονου (ύψους 1,85μ.) Φίσερ επιβεβαιώθηκε ότι συνέβη ο μεταξύ τους διαπληκτισμός, αλλά διαψεύστηκε το… αποτέλεσμα του καυγά που αναφέρει ο Μπαρνς. Ο «Fish» απουσίασε από την προπόνηση της ομάδας του την Δευτέρα, αλλά η επίσημη δικαιολογία των Νικς έκανε λόγο για «προσωπικές υποχρεώσεις» και απλή απώλεια μίας πτήσης από το Λ.Α., όπου βρέθηκε επισήμως για να επισκεφθεί τα παιδιά του, τα οποία μένουν εκεί με την πρώην σύζυγο του Φίσερ, από την οποία ο παλαίμαχος γκαρντ και πεντάκις πρωταθλητής χώρισε τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Ο Μπαρνς έχει καταθέσει την δική του αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Ιανουάριο, όμως προφανώς του κακοφαίνεται ότι η εν διαστάσει σύντροφός του βγαίνει «εδώ και μερικούς μήνες» με τον άλλοτε συμπαίκτη του και φήμες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι «τρελάθηκε όταν το έμαθε!».