Μπορεί να αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Red Hot Chili Peppers… αναγνωρίζονται απ όλους. Κι αυτό γιατί στο μέλος του συγκροτήματος Μικαέλ Μπαλζάρι (γνωστός και ως Φλέα) δεν επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή…

Η μπάντα βρισκόταν στην Οκλαχόμα στο πλαίσιο της φθινοπωρινής περιοδείας της. Έτσι, ο Φλέα άδραξε την ευκαιρία και πήγε να δει τους τοπικούς Θάντερ θέλοντας να “σκοτώσει” μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο που είχε. Αφού, λοιπόν, παρακολούθησε το παιχνίδι κόντρα στο Ντένβερ, θέλησε να επισκεφτεί τα αποδυτήρια των “Κεραυνών” προκειμένου να συγχαρεί τον Κέβιν Ντουράντ και τους συμπαίκτες του.

Οι υπάλληλοι του γηπέδου δεν του επέτρεψαν κάτι τέτοιο, όμως, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί από την… “χυλόπιτα” και να γράψει φανερά ενοχλημένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

“Παίζουμε μουσική στα γήπεδα όλων των ομάδων του ΝΒΑ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κάθε ομάδα μάς προσκαλεί για να δούμε τα αποδυτήρια, αλλά οι Θάντερ είπαν “όχι”. Νεόπλουτοι”!