Η καθιερωμένη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου πραγματοποιήθηκε φέτος με ένα διαφορερικό τρόπο, καθώς ο “Δικέφαλος του Βορρά” υποδέχτηκε τα παιδιά στο Κλειστό της Πυλαίας, με τους παίκτες να μοιράζουν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η καθιερωμένη επίσκεψή μας στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου, φέτος έγινε με διαφορετικό τρόπο και στο χώρο μας. Όλη η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, υποδέχθηκε στο «Παλατάκι» τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου, σε μία εντελώς διαφορετική και πιο πολύ όμορφη και ουσιαστική γιορτή από τις συνηθισμένες.

Η υποδοχή των παιδιών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του PAOK Sports Arena, από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που μοίρασαν δώρα στα παιδιά, τα οποία προσέφερε η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και χορηγός μας, “Avance”, που εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη Θεσσαλονίκης Νατάσα Τριακοσάρη.

Η παρουσία όλων των παικτών της ομάδας αποτέλεσε όπως ήταν φυσικό, σημείο αναφοράς για τα μικρά παιδιά, που βγήκαν φωτογραφίες, συνομίλησαν με τους αθλητές και παρέλαβαν τα δώρα τους, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι» και στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του 2016».