Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία της W.I.N. Hellas για την εκδήλωση “Celebrity Cooking” με σκοπό την οικονομική στήριξη του οργανισμού. Την Κυριακή (02/06) το βράδυ, ουκ ολίγες προσωπικότητες από τον χώρο της showbiz, αλλά και του αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο εστιατόριο “BarQue” στη Νέα Ερυθραία δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση και απολαμβάνοντας το δείπνο που… ετοιμάστηκε μπροστά τους.

Δεκαέξι (16) διάσημοι Έλληνες από πολλούς διαφορετικούς χώρους, πήραν… τις κουτάλες ανά χείρας και μαγείρεψαν για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους προσπαθώντας να ικανοποιήσουν γαστρονομικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, με το basketblog.gr να βρίσκεται στην εκδήλωση και… να παρακολουθεί τα πάντα.

Συγκεκριμένα οι: Χριστίνα Αλούπη, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Ζαχαράτος, Δέσποινα Καμπούρη, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Σωτήρης Νίνης, Έλενα Παπαβασιλείου, Νικολέττα Ράλλη, Παύλος Σταματόπουλος, Μύρωνας Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, Donna Chalas, καθώς και ο αξιότιμος Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης αποδέχθηκαν την πρόσκληση της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου, η οποία είχε την ιδέα για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, με τα έσοδα να διατίθενται για τη λειτουργία της W.I.N. Hellas.

Στα… αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η παρουσία παικτών του Παναθηναϊκού καθώς οι Τζέιμς Γκιστ και Ραμέλ Κάρι ανηφόρισαν μέχρι τη Νέα Ερυθραία για να μαγειρέψουν, αλλά και να… γευτούν τις δημιουργίες των άλλων παρευρισκομένων.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ, που στηρίζει την οργάνωση από την ίδρυσή της, ενώ τη μουσική επέλεξε ο DJ Γιάννης Σαρτζετάκης.

Την εκδήλωση και κατά συνέπεια τη W.I.N. Hellas, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων,  οι κ.κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Γκαμπριέλα Πετζετάκη, Δημήτρης Παπαδόπουλος & Αμαλία Κυπαρίσση, Μάιρα Βαγιωνή, Θανάσης Αθανασίου & Ντόλυ Φατσέα, Άγγελος & Βίβή Μπασινά, Αντώνης & Βάσω Νικοπολίδη, Ρούλα Σταματοπούλου, Βίλλυ Θεοφάνους, Χριστίνα & Δημήτρης Παππάς, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κώστας Φραγκούλης, Βλάσσης Χολέβας, Σάββας Πούμπουρας, Τάσος Μελετόπουλος, Claudia de la Flor, Τίνα Ξουράφη, Έλλη Αγγελιδάκη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Ελευθερία Τοκατλίδη (αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου), κ.α.

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν η AMSTEL, η BARILLA, το FOXLIFE, η COSMETIC DERMAMEDICINE, η TSANOS BAKERY και η οινοποιία TSANTALI με τον οίνο KANENAS, με τις ευγενικές χορηγίες των οποίων μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι εταιρίες Donna’s, +39AgroMarketΑίνος, Ανανίας ελαιόλαδο και Παπασπύρου ευγενικά διέθεσαν τα προϊόντα τους και τα ΙΕΚ Ξυνή σχεδίασαν τα υλικά επικοινωνίας.

Τέλος, χορηγοί επικοινωνίας ήταν: το MAD TV, η DPG Media με το “Majenco’s Point of View” της Σαμάνθας Αποστολοπούλου στο Queen.gr και το GossipTV.gr, καθώς και το gourmelita.blogspot.gr.