Ένα σημαντικό ραντεβού, τόσο για το σκοπό του, όσο και για τα άτομα που θα συμμετάσχουν, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου, στο Κλειστό του Ιλίου. Συγκεκριμένα, η τοπική Ένωση, θα υποδεχθεί στην έδρα της, ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο «χρυσό βιβλίο» του ελληνικού μπάσκετ, με τα κέρδη από τα έσοδα του της αναμέτρησης, να διατίθενται για το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

«Ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης θα έχει στη διάθεσή του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επί πολλά χρόνια: Πρέλεβιτς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Γαλακτερός, Σιγάλας, Μπουντούρης κ.α. απέναντι στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών η οποία θα αποτελείται από παγκόσμιες προσωπικότητες του αθλητισμού και απέναντι στην ομάδα μπάσκετ Ένωση Ιλίου.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση, να ευχαριστηθεί έναν αλλιώτικο αγώνα μπάσκετ με πολλά happenings, να χειροκροτήσει τα ινδάλματα του, να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να συμβάλει στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης για τη στήριξη της ΄΄ΦΛΟΓΑΣ΄΄.

Διοργάνωση φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘’ΦΛΟΓΑ’’: Mediterranean College σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου».