Ο Βασίλης Ξανθόπουλος συμμετάσχει και αυτός στο  «Charity Idols», στεκόμενος έτσι στο πλευρό της Ασπασία Μπόγρη, η οποία νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» στη Λάρισα, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον ίδο της τον πατέρα.

Ο 31χρονος γκαρντ του Άρη, θέλοντας κι εκείνος να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυσή της, πρόσφερε στο «Charity Idols» δύο εμφανίσεις του προκειμένου να βγουν σε δημοπρασία τη Δευτέρα (29/02). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την αποκατάσταση της Ασπασίας Μπόγρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην παρέα του Charity Idols τον μπασκετμπολίστα του Άρη, Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο Βασίλης δέχθηκε αμέσως την πρότασή μας και μας παρέδωσε αρχικά την φορεμένη του φανέλα από τον αγώνα Κυπέλλου Άρης-ΑΕΚ και το φορεμένο του warm up jacket από τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Άρη, στηρίζοντας με τα αθλητικά του ενθύμια την Ασπασία Μπόγρη στον δύσκολο αγώνα που κάνει για αποκατάσταση. Σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr τη Δευτέρα 29/02. Solidarity 4 Ever».