Άλλη μία μείζονος σημασίας εκδήλωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού», λαμβάνοντας χώρα στο Περιστέρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», άνθρωποι της μουσικής και της τηλεόρασης, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι θα δώσουν δυναμικά το «παρών» για την τέταρτη «έκδοση» της διοργάνωσης «Καλάθια Ανθρωπιάς» που πραγματοποιείται από τους παλαιμάχους του Άρη Σύρου, σκοράροντας για να δώσουν χαμόγελα σε παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων.

Τρομερή, πάντως, ήταν η ανταπόκριση των «αστέρων» της ελληνικής μουσικής σκηνής, καθώς στο «Ανδρέας Παπανδρέου» θα αγωνιστούν οι Χρήστος Μενιδιάτης, Θάνος Πετρέλης, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Γιάννης Βαρδής, οι Kings, Bo, Βαλάντης, Γιώργος Λιανός, REC, Κυριάκος Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, Δημήτρης Καραδήμος, Στέλιος Λεγάκης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Νάζης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Δημήτρης Ουγγαρέζος (παρουσιαστής), Βαγγέλης Περρής (δημοσιοράφος), Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο-παρουσιαστής), Παναγιώτης Πετράκης (ηθοποιός), Βαλεντίνο (ραδιοφωνικός παραγωγός-dj), Γιώργος Μανίκας (μοντέλο), Θανάσης Ασπρούλιας (αθλητικός δημοσιογράφος), Θανάσης Τσεκούρας (dj), Στέλιος Κρητικός (ηθοποιός) και Θοδωρής Ρωμανίδης (ηθοποιός), χωρίς να αποκλείονται κι άλλες «προσθέσεις» παικτών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 και η τιμή του εισιτηρίου έχει τοποθετηθεί στα πέντε ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

kalathia-anthropias-4