Το Σωματείο Ειδικής Αγωγής και Προστασίας ΑμεΑ “Η ΖΩΗ” επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, για να μοιράσει αγκαλιές και δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Ο διευθυντής του Σωματείου Ειδικής Αγωγής και Προστασίας ΑμεΑ “Η ΖΩΗ”, Δημήτρης Ροδακόπουλος ενημέρωσε ότι “στο Σωματείο φιλοξενούνται 36 παιδιά. Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα χαρούμενα για τη σημερινή επίσκεψη. Μάλιστα, θα μπορούσα να σας πω ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά περιμένουν τη επίσκεψη αυτή. Είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας. Περιμένουμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα”.

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης είπε πως “η οικογένεια του μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που έχει τη χαρά να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο στα παιδιά του Σωματείου. Είστε όλοι καλεσμένοι στα γήπεδα της Α1. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία, ανταποδίδοντας τη ζεστασιά και την αγάπη του για το άθλημα”.

Εκ μέρους του ΠΣΑΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόσθεσε ότι “Η οικογένεια του μπάσκετ είναι δίπλα σας. Η σκέψη μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σας συντροφεύει”, με τον εκπρόσωπο του ΣΕΠΚ, Παρασκευά Μουρατίδη να εστιάζει στο «είναι τιμή μας και χαρά μας που βρισκόμαστε για ακόμη μία φορά κοντά σας και έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε μαζί σας ουσιαστικές στιγμές”.