Συγκινητική ήταν η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως, με τον Πόλις Καλλιθέας να υποδέχεται την Εθνική Βετεράνων για σπουδαίο σκοπό. Οι δύο ομάδες και το κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση, βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο της περιοχής, με την ανταπόκριση να καθίσταται εξαιρετικά σημαντική.

Το κάλεσμα του Πόλις, έχοντας διαγράψει το δικό του ξεχωριστό «μονοπάτι» στις εθνικές κατηγορίες, εισακούστηκε και ο κόσμος «κατέκλυσε» στο Κλειστό. Πλήθος τροφίμων και παιχνιδιών δόθηκαν για τα παιδιά του Προτύπου Νηπιοτροφείου, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ευγνώμονες για το γεγονός αυτό. Για την εκδήλωση αυτή, υπήρξε σχετική ανάλυση από το Basketblog.gr, έχοντας την ευκαιρία της συνομιλίας με τον ηγέτη του Πόλις, Αχιλλέα Μπογδανίδη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, βραβεύτηκαν οι διαιτητής Κώστας Ρήγας και Λάζαρος Βορεάδης, ο σύνδεσμος Κριτών Νότιας Αττικής, η ομάδα των Βετεράνων και ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδική Αγωγή και Άθληση «Γιάννης Γάλλος», Κωνσταντίνος Ευσταθίου. Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κυρία Νατάσσα Αδαμοπούλου.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη, οι Βετεράνοι αναδείχθηκαν νικητές με 73-70, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τζαλαλή που σκόραρε 23 πόντους. Για τους γηπεδούχους, Κασπαριάν και Μπογδανίδης σκόραραν 13 και 11 πόντους αντίστοιχα, με τον Χάλαρη να προσθέτει άλλους 10.

Πόλις Καλλιθέας (Σίμος): Μπογδανίδης 11 (2), Χάλαρης 10, Κόκκινος 7, Βαθρακοκοίλης 9 (1), Λυγγερίδης 4, Βελιζιώτης 2, Κασπαριάν 13, Λάβαρης 7(1), Σιούτης 3(1), Τσεμπελής 1, Κωνσταντίνου, Μανίκας 3(1) , Καβελάρης Η., Καβελάρης Ι., Κόθρας.

Εθνική Βετεράνων: Γεωργικόπουλος, Τσικλέας 1, Κωνσταντινίδης 8, Ντάκουλας 15(1), Ρεντζιάς, Σωτηρίου 2, Σιούτης 5(1), Γαλακτερός, Φλώρος, Τόλιας 17 (2), Κατσουρίδης 2, Τζαλαλής 23(3).