Θέλετε να δείτε επώνυμους Έλληνες να μαγειρεύουν; Θέλετε να ενισχύσετε έναν αγώνα που γίνεται για καλό σκοπό; Θέλετε να ζήσετε μια υπέροχη βραδιά ανάμεσα σε γνωστούς καλλιτέχνες, ανθρώπους από τον μπασκετικό χώρο (που ΦΥΣΙΚΑ θα αγκαλιάσουν και αυτήν την προσπάθεια);

Έχετε περισσότερους από έναν λόγους για να βρεθείτε την Κυριακή το βράδυ στο εστιατόριο BarQue (Χ.Τρικούπη 127, στη Ν. Ερυθραία), προκειμένου για ένα… ιδιαίτερο (σπέσιαλ θα το ονομάζαμε) δείπνο, που σκοπό έχει την ενίσχυση του έργου της WIN Hellas, της όμορφης “παρέας” που υψώνει τείχος απέναντι στην ενδοοικογενειακή βία.

Εμείς, ως basketblog.gr, έχοντας συναντηθεί με τη WIN Hellas, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτή (και κάθε άλλη) την προσπάθεια.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της WIN αναφέρει:

“Επώνυμοι Έλληνες, από πολλούς διαφορετικούς χώρους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του έργου της WIN Hellas ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 21:30, στο εστιατόριο BarQue, οι Χριστίνα Αλούπη, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Ζαχαράτος, Δέσποινα Καμπούρη, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Σωτήρης Νίνης, Έλενα Παπαβασιλείου, Νικολέττα Ράλλη, Παύλος Σταματόπουλος, Μύρωνας Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, Donna Chalas, καθώς και ο αξιότιμος Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, αποδέχτηκαν την πρόσκληση της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου, να  μαγειρέψουν μπροστά στους καλεσμένους μας ένα δείπνο, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τη στήριξη της λειτουργίας της WIN Hellas.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 35€/ άτομο για ένα πλήρες δείπνο ή 10€/ άτομο για απλή είσοδο με ποτό στο μπαρ.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα προσφέρει ο D.J. Γιάννης Σαρτζετάκης.

Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι η AMSTEL, η BARILLA, το FOXLIFE, η COSMETIC DERMAMEDICINE, η TSANOS BAKERY και η TSANTALI, εταιρίες χωρίς τις ευγενικές χορηγίες των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες Donna’s, +39, AgroMarket, Αίνος και Παπασπύρου για τη διάθεση των προϊόντων τους, τα ΙΕΚ Ξυνή για το graphic design των υλικών επικοινωνίας, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας: το MAD TV, την DPG Media, με το Queen.gr και το GossipTV.gr και το gourmelita.blogspot.gr.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 210- 8996636 (WIN Hellas) ή στο 210- 8002201-2 (BARQUE)”.