Τις θερμές ευχές του για την καλύτερη δυνατή πορεία, στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα μπάσκετ με καρότσι, προς το Γ.Σ. Δωδεκάνησο, θέλησε να μεταφέρει ο Κολοσσός Ρόδου. Η εν λόγω ομάδα, ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις της, στο πλαίσιο της προαναφερθείσας διοργάνωσης, αγωνιζόμενη στον πρώτο όμιλο. Τα παιχνίδια της, λαμβάνουν χώρα στην πόλη Γιάλοβα της Τουρκίας.

Υπάρχουν, μάλιστα, σημαντικές προσδοκίες από το Γ.Σ. Δωδεκάνησο, μιας και συγκαταλέγεται στα δυνατά σύνολα της Ευρωλίγκα μπάσκετ με καρότσι.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, στους αγώνες για τον Α’ όμιλο της Euroleague μπάσκετ με καρότσι, που διεξάγονται σήμερα και αύριο στην πόλη Γιάλοβα της Τουρκίας.
Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην πόλη Yalova είναι από τις πλέον δυνατές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με καρότσι. Η ευχές μας στους συμπατριώτες μας πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι, συνοδεύουν την προσπάθειά τους για ανταγωνιστική παρουσία και καλές επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο».