Σύσσωμη η ομάδα του Ρεθύμνου επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΚΑΛΗ HOMES» για ακόμα μία χρονιά,διατηρώντας τις άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Μονάδας.

Το παρόν έδωσαν διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τιμ και πρόσφεραν βιβλία για τη βιβλιοθήκη των ηλικιωμένων, ενώ παράλληλα συζήτησαν μαζί τους, παίρνοντας σπουδαία μαθήματα ζωής από τις εμπειρίες τους.

Στη συνέχεια, ο κύριος Γενεράλης, φιλοξένησε το Ρέθυμνο στη ξενοδοχείο «ALEXANDER», με τον Πρόεδρο κ. Ηρακλή Μανουκαράκη να του παραδίδει ένα βιτρώ με την εικόνα της πόλης του Ρεθύμνου εκ μέρους της ΚΑΕ Ρέθυμνο. Αμέσως μετά η ομάδα ξεναγήθηκε στο χωριό Γερακάρι, ενώ στο τέλος έφαγαν όλοι μαζί στην παραδοσιακή ταβέρνα «ΑΨΙΔΑ», όπου αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Γιάννη Γενεράλη και την Διευθύντρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κα Φεσσά για την άψογη φιλοξενία καθώς και για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.