Ένα σημαντικό ραντεβού, αποδέχθηκαν οι δύο «θρύλοι» που έβαλαν φαρδιά-πλατιά την «υπογραφή» τους στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο, είτε σε εθνικό είτε συλλογικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, θα επισκεφθούν την προσεχή Δευτέρα (3/9) το 2ο Δημοτικό Βρηλισσίων, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Τα παιδιά του σχολείου, έτσι, να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους δύο σπουδαίους αθλητές, που για πολλά άτομα της ηλικίας τους αποτελούν ινδάλματα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”».