Ο Βαγγέλης Αλλεξανδρής στέκεται στο πλευρό του Χρήστου Κουτρόπουλου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στη Γερμανία,.

Ο προπονητής του Ηρακλή αποφάσισε να διαθέσει τις εμφανίσεις του, από όταν ήταν ακόμα παίκτης στο «Γηραιό», για να δημοπρατηθούν μέσω του «Charity Idols» και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν εξ ολοκλήρου στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σε δημοπρασία θα βρεθεί η φανέλα του προπονητή του Ηρακλή Βαγγέλη Αλεξανδρή από τη θητεία του στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή το 1985, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοπρατηθεί και η φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, που ο Έλληνας προπονητής τίμησε το 1983. Η δημοπρασία γίνεται μέσω του www.charityidols.gr. Οι φανέλες είναι για τον Χρήστο Κουτρόπουλο ο οποίος διετέλεσε αρχηγός του Πανιωνίου τη δεκαετία του 1980 στο ποδόσφαιρο και πάσχει καρκίνο. Ο βετεράνος πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ετοιμάζεται να χειρουργηθεί στο Μόναχο και το ποσό που χρειάζεται φθάνει το ύψος των 10.000 ευρώ».