Η βραδιά στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ήταν ξεχωριστή για δύο λόγους. Από τη μία πλευρά, οι Λέικερς υπέταξαν με 115-105 στο “Staples Center” τους “καλπάζοντες” την τρέχουσα σεζόν στο ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Η νίκη αυτή θεωρείται σπουδαία, χάρη και στο γεγονός ότι οι “Λιμναίοι” διανύουν μία μεγάλη περίοδο κρίσης, που έχει ξεκινήσει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010, ενώ είναι άγνωστο πότε θα ξεφύγουν από αυτήν οι Καλιφορνέζοι. 

Ένα άλλο γεγονός που “γέμισε” χαρά, όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, είτε από το γήπεδο, είτε από τους δέκτες τους, ήταν το σουτ που χάρισε 90.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό! Συγκεκριμένα, ο παίκτης που ευστόχησε ήταν ο “ζωντανός θρύλος” του παγκοσμίου μπάσκετ, Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος δέχθηκε να επιχειρήσει το “Τζακ-ποτ” της βραδιάς, δηλαδή να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και, βρίσκοντας στόχο να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό. Με αυτόν τον τρόπο, έφερε την ευτυχία, και ασφαλώς σημαντική βοήθεια, σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Επομένως… χαρούμενα Χριστούγεννα, με την υπογραφή του Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος ξεσήκωσε άπαντες στο “Staples Center”, με τις κάμερες να στρέφονται περισσότερο στο δημοφιλή ηθοποιό, Τζακ Νίκολσον!