Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε από σήμερα η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και σύσσωμη επισκέφθηκε για ευχές και δώρα την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Η κοινωνική επίσκεψη που έχει πλέον καθιερωθεί, προσφέρει αμφίδρομα ευεργετική θετική ενέργεια, με τις εγκάρδιες ευχές και τα χαμόγελα να ανταλλάσσονται από όλα τα μέρη.

Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, έφθασαν όλοι οι αθλητές της για να δώσουν χαρά στα μικρά παιδιά, με τον προπονητή κ. Άρη Λυκογιάννη, τον βοηθό προπονητή κ. Στάθη Νερατζάκη, την υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κ. Άντα Καραγιάννη και στελέχη του προπονητικού team. Την ομάδα συνόδευσε ο κ. Κώστας Ευφραιμίδης, διευθυντής του τοπικού καταστήματος Jumbo που πρόσφερε τα δώρα. Τους υποδέχθηκε φιλόξενα η διευθύντρια της παδιατρικής κλινικής κα Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη με τον παιδίατρο κ. Διακολιό Κωνσταντίνο, τους ειδικευόμενους παδιάτρους και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι Δωδεκανήσιοι ευχήθηκαν υγεία και σύντομα να είναι στο σπίτι τους τα παιδιά, μοίρασαν τα δώρα και φωτογραφήθηκαν με τις οικογένειές τους καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό. Εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, η επίσκεψη στο γενικό νοσοκομείο, ήταν ένα μικρό διάλειμμα που φέρνει κοντά την ομάδα του Κολοσσού με την καθημερινότητα και τους Ροδίτες φίλους που έδειξαν με πολλές ευχές την αγάπη τους και υποστήριξη.