Σε αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε η ομάδα του Πανελευσινιακού βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Επαγγελματικού σχολείου και μοίρασε δώρα αλλά και στιγμές ξεγνοιασίας στους μικρούς του φίλους.

Το δελτίο τύπου της ΚΑΕ:

Οι μέρες των γιορτών προσφέρονται για να δείξουμε αγάπη προς τους ανθρώπους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και αυτό θέλησε να δείξει και ο Πανελευσινιακός που βρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Επαγγελματικού σχολείου.

Όλοι οι παίκτες, οι προπονητές και η Διοίκηση πήραν ένα μεγάλο μάθημα ψυχής από τα παιδιά που δίνουν καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα για να διεκδικήσουν την θέση που τους αξίζει στην κοινωνία του σήμερα.

Η ομάδα του Πανελευσινιακού μοίρασε δώρα στα παιδιά ωστόσο μοίρασαν και χαμόγελα πράγμα πιο σημαντικό από όλα τα δώρα. Αυτό το χαμόγελο θα μας χρειαστεί για την συνέχεια και θα μας δώσει δύναμη.

Ο Πανελευσινιακός έχει ανθρώπινο πρόσωπο και είναι μια μεγάλη οικογένεια. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες και κάθε νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνα! 

 

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας