Δεν υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο με γη κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, ή τόσο φιλελεύθερες, ή με τόσο νερό και άνεμο. Από το Άμστερνταμ με τα διάσημα κανάλια και καφέ του, μέχρι το Ρότερνταμ, τη Χάγη και την Ουτρέχτη, κάθε πόλη της χώρας έχει τον δικό της χαρακτήρα και αποτελεί μία διαφορετική προσθήκη στο πολύχρωμο μωσαϊκό της χώρας, που συμπληρώνουν οι ιριδίζουσες λίμνες και τα πρόβατα στα καταπράσινα λιβάδια της.

1η ήμερα: Αθήνα – Άμστερνταμ
Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol“. Αναχώρηση άμεσα, για την περιήγησή μας στην πόλη του Άμστερνταμ. Αναλυτική ενημέρωση για τις δυνατότητες αναγνώρισης της πόλης. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα“, η “Heineken“, το επιβλητικό “Rijksmuseum“, η πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία“, το “μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά“, ο “πλωτόςΚεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που “επιπλέει” στη θάλασσα.
Το μεσημέρι μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά σας.
Διανυκτέρευση.

2η ήμερα: Άμστερνταμ
Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες και αγορές στην όμορφη πόλη. Για όσους το επιθυμούν προτείνουμε επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (για όσους το επιθυμούν έχουμε εξασφαλίσει σειρά προτεραιότητας για την είσοδο στα μουσεία).
Διανυκτέρευση.

3η ήμερα: Άμστερνταμ – Marken & Volendam
Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου νησιού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα“, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.
Διανυκτέρευση.

4η ήμερα: Άμστερνταμ – Αθήνα
Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται ν’ αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη.
Στο 3ήμερο αφαιρείται 1 ελεύθερη ημέρα.

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα
Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας 4* ή 5*
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ στο ξενοδοχείο σας
3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό καθημερινά
● Πανοραμική ξενάγηση πόλης
Εκδρομή στα Ψαροχώρια του Marken & Volendam
Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας
● Βασική ταξιδιωτική ασφάλιση, βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
 
Δεν περιλαμβάνονται:
● Φόροι αεροδρομίων 145.00€
● Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αναχ. Κάθε Πέμπτη από 17/1/2013.