Ταξιδέψτε στη Βενετία και ανακαλύψτε, το χρώμα, τη ζωντάνια και το ξέφρενο κέφι που προσφέρει το Βενετσιάνικο Καρναβάλι, με τη παράδοση του να ξεκινάει εκατοντάδες χρόνια πριν… Μοναδική εμπειρία διασκέδασης, σε αυτή την περίοδο γιορτής, έκρηξης χρωμάτων, μουσικής, χορού με ένα πλήθος αρμάτων και κουστουμιών!
 
1η ημέρα: Αθήνα – Πάτρα – (Θεσσαλονίκη) – Ηγουμενίτσα – Εν πλω
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου.
Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Ανκόνα – Βιτσέντσα
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για τη γραφική πόλη, Βιτσέντζα, η οποία χρωστά τη φήμη της στον πρωτοποριακό αρχιτέκτονα Αντρέα Παλάντιο. Η βασιλική του με τις κιονοστοιχίες δωρικού και ιωνικού ρυθμού και το μοναδικό Teatro Olimpico ανήκουν στα αριστουργήματα της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής.
Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.
Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : Βιτσέντσα – Βενετία (Ξενάγηση πόλης – Παρακολούθηση Καρναβαλιού)
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Βενετία. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέττο για την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου (σταυροειδής με πέντε θόλους), που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου Μάρκου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας.

Θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, που η λατινική επιγραφή αναφέρει “μετράω μόνο τις ευτυχισμένες ώρες“, τη Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano.Στη συνέχεια ακολουθεί παρακολούθηση του Καρναβαλιού. Θα ζήσουμε μέσα σε ένα παραμύθι γεμάτο από χορό, τραγούδι, κλίμα ευθυμίας και πληθώρα πολύχρωμων αποκριάτικων στολών.
Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βιτσέντσα – Βερόνα – Γκάρντα
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, όπου θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την λίμνη Γκάρντα.
Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βιτσέντσα Ανκόνα – Εν πλω
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.
Διανυκτέρευση εν πλω.

6η ημέρα: Ηγουμενίτσα (Θεσσαλονίκη) – Πάτρα – Αθήνα
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου, έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας.

Περιλαμβάνονται:
● Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα, σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ (ΑΒ4).
● Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
● Τρεις διανυκτερεύσεις στο νεόκτιστο ξενοδοχείο VERGILIUS SPA & RESORT cat 4****sup. (Βιτσέντζα ) http://www.vergilius.it/index.php/it/
Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου).
Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
● Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, βαπορέττα Βενετίας
● Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
● Check point (15€)
● Βαπορεττο Βενετίας (15€)
● Δημοτικός φόρος στο ξενοδοχείο

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
Μοναδική Αναχώρηση 07/02/2013
Super Προσφορά! 425€ το άτομο σε δίκλινο