Η Βρετανία είναι γεμάτη αντιθέσεις. Σε όποια κατεύθυνση και αν ταξιδέψετε, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τοπίων και διαφορετικές κουλτούρες να εξερευνήσετε!
Σας προτείνουμε να δείτε από κοντά τη μητρόπολη της Ευρώπης, με το διάσημο Βρετανικό Μουσείο, και να επισκεφτείτε το Κάστρο Γουίντσορ. Απολαύστε την απόδρασή σας με διασκέδαση και ψώνια στο Λονδίνο.

1η ημέρα: Ελλάδα – Λονδίνο (Περιήγηση πόλης & επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου και Προαιρετικός Νυχτερινός Γύρος)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη στο Λονδίνο.

Με πούλμαν και τον ελληνόφωνο αντιπρόσωπό μας θα ξεκινήσουμε την πανοραμική περιήγηση της Βρετανικής πρωτεύουσας από την περιοχή του Ουέστμινστερ, που αποτελεί το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ, όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη.

Στη συνέχεια, περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζειμς Παρκ θα φθάσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ. Διασχίζοντας την Παρκ Λέιν, με τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία από τη μια και το πανέμορφο Χάιντ Παρκ από την άλλη, θα οδηγηθούμε στο έργο του Τζον Νας Μαρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα).

Συνεχίζοντας περνάμε από την περιοχή του Σάουθ Κένσινγτον, βλέποντας το μνημείο του Αλβέρτου, το Άλμπερτ Χολ, τα δαιδαλώδη μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών και της Βικτορίας και Αλβέρτου.

Θα συνεχίσουμε με το Σίτι, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου, για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου (αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν), τον Πύργο του Λονδίνου και την γέφυρα του Πύργου (ορόσημο του Λονδίνου).

Η περιήγησή μας τελειώνει με επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο, η ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσει τον βασικό λόγο της επίσκεψης μας.
Μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λονδίνο (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση – Γκρήνουιτς)
Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Ελεύθερη ημέρα, οι φυσιολάτρες μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν, τους κήπους του Κένζινκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ με τον ζωολογικό του κήπο, το Σέιντ Τζέημς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ και το Γκριν Παρκ.

Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δεκάδες μουσεία για να επισκεφτείτε, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου, το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο, την γκαλερί σύγχρονης τέχνης Τέιτ, το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισσό -το καλύτερο στο είδος του- για να… “γνωρίσετε από κοντά” μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού.

Για τη βραδινή σας διασκέδαση προτείνουμε να μην χάσετε μία από τις φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις – musical στη γνωστή θεατρική περιοχή του Λονδίνου.
Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λονδίνο (Προαιρετική εκδρομή Οξφόρδη – Στράτφορντ απόν Έιβον – Bicester Outlet Village)
Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ και είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις βόλτες σας για ψώνια και τις επισκέψεις σας σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα παγκοσμίου φήμης πολυκαταστήματα Harrods και Harvey & Nichols, τα εκλεκτά καταστήματα της Σλόαιν στριτ, να περπατήστε στις γνωστές Όξφορντ στριτ, Μποντ στριτ, Ρίτζεντ στριτ με τους φημισμένους οίκους μόδας, να απολαύστε
τον καφέ σας στο Κόβεν Γκάρντεν.

Προτείνουμε μία βόλτα στη διάσημη Αγορά του Πορτομπέλο Ρόουντ στο Νότινγκ Χιλ, με τους εκατοντάδες εμπορικούς πάγκους . Για ένα καλό γεύμα συνιστούμε το κινέζικο Hakassan, το Sketch (λατρεμένο εστιατόριο της Victoria Beckam), τα κλασικά παραδοσιακά Rules & Simpsons κ.α.
Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λονδίνο
Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Ελεύθερη μέρα. Ευκαιρία να καλύψετε όποιες επισκέψεις και αγορές δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες.

Σημείωση: Οι πελάτες που έχουν επιλέξει το 4ήμερο πρόγραμμα θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

5η ημέρα: Λονδίνο (Επίσκεψη στο Γουίντσορ με προαιρετική είσοδο στο κάστρο) – Ελλάδα
Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ. Ελεύθερη ημέρα. Στις 14:00 με το πούλμαν και τον αρχηγό μα θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την πόλη του Γουίντσορ με τα θερινά Ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας (προαιρετική είσοδος στο κάστρο), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, έκτασης πέντε στρεμμάτων, που ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη της πάνω σε ένα λοφίσκο,ο οποίος περιτριγυρίζεται από τάφρο.

Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, όπως και το παρεκκλήσι του Σέιντ Τζορτζ, αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της περιήγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίντσορ.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων, καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας.

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου, με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines.
Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
Αγγλικό πρωινό σε μπουφέ.
Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου, στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
Πανοραμική περιήγηση της πόλεως του Λονδίνου και επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο.
Εκδρομή στην πόλη και στα ανάκτορα του Γουίντσορ*.
Υπηρεσίες έμπειρων τοπικών αντιπροσώπων του γραφείου μας, βάσει των παρεχόμενων υπηρεσιών/μετακινήσεων.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Ενημερωτικό έντυπο.
ΦΠΑ.
* Στο πενθήμερο πρόγραμμα

Δεν συμπεριλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα, φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Από 449,00€ το άτομο σε δίκλινο
Αναχ. Κάθε Παρασκευή μέχρι 01/03