Σε απόσταση 4χλμ. από τη γραφική Τσαγκαράδα, το 12 Months Luxury Resort προσφέρει πολυτελή καταλύματα και ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής. Περιλαμβάνει εγκαταστάσεις σπα και μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του 12 Months διαθέτουν κομψή διακόσμηση με έπιπλα από σκουρόχρωμο ξύλο και γήινα χρώματα. Είναι εξοπλισμένα με ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό και LCD τηλεόραση. Στα μπάνια θα βρείτε προϊόντα μπάνιου Κορρές και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις στο σπα του 12 Months Resort, με σάουνα, τζακούζι και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν γήπεδο τένις, καθώς και τραπέζια πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδου.Το εστιατόριο Clair de Lune προσφέρει παραδοσιακά πιάτα που ετοιμάζονται με τοπικά προϊόντα. Το πρωί, σερβίρει πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με κρέπες και σπιτικές πίτες. Το 12 Café είναι ιδανικό για να απολαύσετε ζεστά ροφήματα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το καλοκαίρι, το μπαρ δίπλα στην πισίνα σερβίρει δροσιστικά κοκτέιλ.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Αγριόλευκες απέχει περίπου 40χλμ. από το 12 Months Luxury Resort και η παραλία του Αγίου Ιωάννη 10χλμ.

Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν Wi-Fi, ενώ στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ