Ο Τζέισον Κιντ… ψήφισε Γιάννη Αντετοκούνμπο δαγκωτό για το βραβείο του φετινού MVP του ΝΒΑ! Ο 45χρονος κόουτς και παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ θεωρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το αγαπημένο του μπασκετικό παιδί. Δούλεψε μαζί του από το 2014 έως το 2018 στους Μπακς και ήταν ο προπονητής που τον πίστεψε όσο κανένας, τον δούλεψε όσο κανένας στα πρώτα του βήματα στο ΝΒΑ και ήταν εκείνος που έλεγε ότι μπορεί να παίξει ακόμα και γκαρντ.

«Νο 1 ο Giannis, Nο 2 ο Χάρντεν»

Ο Κιντ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή (ήταν καλεσμένος μαζί με τον παλαίμαχο παίκτη και νυν προπονητή Ντέρικ Φίσερ) και εκεί αποθέωσε τον Ελληνα παίκτη και τόνισε ότι είναι το Νο 1 για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και Νο 2 είναι ο Τζέιμς Χάρντεν.

Αναλυτικά ο Τζέισον Κιντ είπε:

«Ο Γιάννης είναι ξεχωριστός άνθρωπος, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Έχει γίνει πολύ δυνατός και όταν η μπάλα πάει κοντά στη ρακέτα, είναι ασταμάτητος. Παράλληλα ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι ένας πόιντ γκαρντ σε ένα σώμα 2,11μ.! Από τη φύση του είναι αλτρουιστής, δεν είναι καθόλου εγωιστής και αυτό τον κάνει σπουδαίο παίκτη. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο, ακόμη κι όταν δεν σκοράρει πολύ, παίζει καλή άμυνα, παίρνει ριμπάουντ και κάνει τάπες. Για μένα είναι Νο 1 για MVP. Ο Τζέιμς Χάρντεν δεύτερος, κάνει ιστορική χρονιά, αλλά πρέπει να υπολογίζεις και τις νίκες»!

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΙΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ «GREEK FREAK»