Nέες δηλώσεις κατά του Lebron από τον Jabbar λίγους μήνες μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει o 74χρονος στον “Βασιλιά” για τα λεγόμενα του σχετικά με τον κορoνοϊό. Ο άλλοτε σέντερ των Lakers τόνισε ότι ναι μεν θαυμάζει όσα πετύχει εντός παρκέ ο James, αλλά εξωαγωνιστικά έχει κάνει ορισμένα πράγματα για τα οποία πρέπει να ντρέπεται. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι κι η φράση του Jabbar ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Lebron.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει κάνει μερικά σπουδαία πράγματα, αλλά σε κάποια θέματα στέκεται και στις δύο πλευρές του φράχτη, καταλαβαίνεται τι εννοώ; Αυτό το γεγονός είναι που κάνει δύσκολο για εμένα να το αποδεχθώ όταν κάθε φορά αλλάζει άποψη, Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι υποστηρίζει. Πρέπει να τον τσεκάρεις κάθε φορά”.

Στην συνέχεια ο θρύλος των Λέικερς ξεκαθάρισε ότι απλώς έχει υψηλότερες απαιτήσεις από τον ΛεΜπρόν σε σχέση με άλλους παίκτες: “Εννοείται πως έχω υψηλότερες απαιτήσεις από αυτόν, επειδή καταλαβαίνει τα θέματα που υπάρχουν και έχει μιλήσει για αυτά δυναμικά και εύγλωττα. Νομίζω όμως ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να τον απασχολούν όσον αφορά τον σεβασμό και τα κατορθώματα, ώστε δεν θα έπρεπε να σκύβει σε τέτοια θέματα”.

Κλείνοντας, ο Καρίμ τόνισε ότι είναι πάντα ανοιχτός στο να συζητήσει με τον Τζέιμς, ξεκαθάρισε ότι σέβεται πολλά από αυτά που έχει κάνει, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα που θα μπορούσε να έχει αποφύγει: “Αν είχε τον χρόνο να μιλήσει, τότε σίγουρα θα ήθελα να μιλήσουμε, σίγουρα έχω χρόνο.

Θαυμάζω αυτά που έχει κάνει και έχουν τραβήξει την προσοχή. Έστειλε ένα ολόκληρο σχολείο στο κολέγιο; Ουάου. Αυτό είναι απίστευτο. Το γεγονός ότι το κάνει όλο αυτό με το δικό του πορτοφόλι είναι κάτι για το οποίο οφείλεις να του δώσεις τα εύσημα. Δεν του πετάω πέτρες. Απλώς εύχομαι, ξέρετε… θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έχει κάνει. Για αυτό ασκώ αυτή την κριτική».