Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο έχουν μιλήσει πολλάκις για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, παρότι είναι σούπερ σταρ του μπάσκετ. Μάλιστα ο πατέρας και ο πέμπτος αδερφός της οικογένειας ο Φρανσίς Αντετοκούνμπο αγωνιζόντουσαν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και γι’ αυτόν τον λόγο το μικρόβιο για το λαοφιλές αυτό άθλημα πέρασε και στους υπολοίπους.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Γιάννης Ανετοκούνμπο μαζί με τα αδέρφια του προχώρησαν στην απόκτηση μετοχών της Nasville, η οποία αγωνίζεται στο MLS εδώ και μία τετραετία. Μάλιστα ο Greek Freak ήταν πανευτυχής μετά την ολοκλήρωση αυτού του deal, τονίζοντας ότι η μπάλα ήταν το πρώτο άθλημα που ερωτεύτηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλα μεγάλα ονόματα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ έχουν επενδύσει σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπως ο Durant αλλά κι ο Lebron James, με τον δεύτερο να είναι μέτοχος στην αγαπημένη του Liverpool.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό ήταν το πρώτο άθλημα το οποίο ερωτεύτηκα στην Ελλάδα.

Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν εγώ και τα αδέρφια μου εξερευνήσαμε τη Νάσβιλ, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος των “αγοριών με τα χρυσά” και ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα παιχνίδι στο Γκέοντις Παρκ».