Μεγάλη νίκη των Bucks και του Γιάννη απέναντι στους Dallas Mavericks του Doncic. Σκορ 124-115 και για μια ακόμη φορά είδαμε έναν απίστευτο Γιάννη Αντετοκούνμπο με 30 πόντους και 11 ριμπάουντ βγαίνωντας νικητής στη μονομαχία του με τον Luca. Στην αντίπερα όχθη, ο Doncic σημείωσε και αυτός double-double με 27 πόντους και 12 ασίστ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, τα «ελάφια» επέβαλλαν το ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση. Άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη ήταν ο Allen ο οποίος βοήθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είχε σκοράρει 25 πόντους και είχε μοιράσει 5 ασίστ. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των γηπεδούχων είναι πως το ημίχρονο έληξε με 73-62. Ο έλεγχος του παιχνιδιού δεν τους ξέφυγε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο που κρατούσαν διαρκώς διψήφιες διαφορές. Οι Bucks τελείωσαν το παιχνίδι με 17/37 τρίποντα ενώ το Dallas με 17/41.

Με αυτή τη νίκη οι Bucks ανέβηκαν στο 14-5 ενώ από την άλλη η ομάδα του Doncic έπεσε στο 9-10.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-33, 73-62, 104-96, 124-115.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σλοβένος super star αποθέωσε τον Γιάννη λέγοντας: «Το να λέω ότι απολαμβάνω να παίζω μαζί του, είναι δύσκολο πράγμα, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, αλλά όχι να τον αντιμετωπίζεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος»