Celtics έκαναν το break από την πρώτη αναμέτρηση των Τελικών, χάρις στην εξαιρετική τους εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο (40-16 επιμέρους), αλλά και την τρομερή ευστοχία στους στα τρίποντα στο εν λόγω διάστημα (9/11).  H συγκεκριμένη πολύ ενδιφέρουσα αναμέτρηση έγινε παρουσία πολλών φιλάθλων, ανάμεσα στου οποίους υπήρχαν φίλοι των Κελτών.

Ένας από αυτούς σήκωσε ένα μπλουζάκι, το οποίο είχε την φράση “Κηδεία των Ουόριορς 2022″!, με στόχο να πικάρει τους απογοητευμένους φίλους των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα ο συγκεκριμένος φίλαθλος προχώρησε σε αυτήν την κίνηση δύο περίπου λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, όταν και το σύνολο του Udoka είχε σχεδόν “καθαρίσει” την νίκη.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η σιγουριά του φιλάθλου αυτού για την ομάδα του, που έχει το πάνω χέρι έπειτα από αυτήν την σπουδαία επικράτηση στο Chase Center. Πάντως οι Warriors δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία και μένει να δούμε αν ο κύριος αυτός θα δικαιωθεί για την εμφάνιση της συγκεκριμένης μπλούζας και την επιστροφή της ομάδας της Βοστώνης στην κορυφά έπειτα από 14 χρόνια και το 2008.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport)