O Insider σας προειδοποιεί και σας ενημερώνει ότι ο εφιάλτης δεν τελείωσε, αλλά θέλει να επιστρέψει έχοντας μιλήσει με ομάδες. Όχι μία ούτε δύο, αλλά περισσότερες. Και πέντε θα σας πω εγώ κι ας μην το πιστεύετε.

Για να μην πείτε ότι δεν σας το είπα, θα το ξεκαθαρίσω από σήμερα: 12 Ιουλίου γράφει το ημερολόγιο και ο «εφιάλτης» θέλει να επιστρέψει στο μπάσκετ. Αφού πρώτα μια ομάδα με μεγάλη ιστορία έγινε ρεζίλι με τα καμώματά του, αφού είχαν προηγηθεί κι άλλα κατορθώματα που καταγγέλθηκαν στο εξωτερικό και ο Γαλατσόπουλος έριξε έναν ύπνο για να μη χαλάει τις συνήθειές του, φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω.

Και ο Insider σας λέει ότι σύντομα θα έχουμε μαντάτα. Και θα τα δείτε μπροστά σας.

Και να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποια πράγματα που ακόμα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια αλλά συζητούνται έντονα στον μπασκετόκοσμο. Και όχι με θετικά λόγια αλλά με αρνητικά. Υπάρχουν και κάποιοι που αγαπούν το μπάσκετ

Περιμένουμε να δούμε, αν τελεσφορήσουν οι επαφές τι θα κάνουν τα υπόλοιπα μέλη του ΕΣΑΚΕ απέναντι σ’ αυτό το αφάνταστο ρεζιλίκι που έρχεται.

Εμείς σας το είπαμε από τις 12 Ιουλίου. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζουμε στοίχημα για το αν θα γίνει αλλά μεταφέρουμε πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.